CMP Forums

CMP Forums (http://forums.thecmp.org/index.php)
-   Forum Webmaster (http://forums.thecmp.org/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Forum Speed Slowing Dramatically... (http://forums.thecmp.org/showthread.php?t=2483)

DDRode 11-24-2009 03:30 PM

Forum Speed Slowing Dramatically...
 
Just wondering...has anyone else noticed the fact that this FORUM is slowing down dramatically? It feels as slow as COLD MOLASSES compared to the JACKRABBIT start that it got initially!

:):D;)

Dstout 11-24-2009 04:05 PM

I was thinking that it was just my crappy DSL connection. Glad its not just me.

SEANinMICH 11-24-2009 04:10 PM

been noticing the same. too bad

canes7 11-24-2009 04:15 PM

Yep. Slow as hell sometimes. At work I've got one of the best possible connections anyone could have, it's still slow.

Is the new forum just new software on the same old hardware and how is it hosted?

michaeltpo 11-25-2009 02:40 AM

I agree
 
Now that I'm getting use to this new forum I like it better but it is pretty slow ...today particularly. It does seem to me that there is a lot less posting (especially meaningful postings) on the forum.
I think some people are not embracing it yet. It is much better i think.

Wes_VB 11-25-2009 10:56 AM

It has gone completely Tango Uniform about a half dozen times over the last two days.
Won't load at all. Hosting server issues I would imagine.

Greg212 11-25-2009 11:51 AM

I noticed it has been slow over the last few days. I kept thinking it was my connection but I suppose not, however it seems to be better today.

GhostInTheMachine 12-01-2009 05:18 PM

I did notice it slow down over Thanksgiving holiday week. I checked logs and we had 200+ folks logged in at once, plus another 350+ guests.

Its been fast for me this week.
Anybody else still having this problem?
-GitM


All times are GMT -5. The time now is 10:52 AM.