Go Back   CMP Forums > Welcome Center > How To's
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-06-2017, 11:05 AM
boomboomboom boomboomboom is offline
 
Join Date: Feb 2017
Location: Surfside Beach,SC
Posts: 27
Default Pictures not showing?

Is there a way to get pictures to show in the post or is it limited to links I have to click on?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-13-2017, 01:19 PM
sparx sparx is offline
 
Join Date: Oct 2009
Location: Tucson, Arizona
Posts: 3,900
Default

I post the images themselves here, have for years. You need to select the proper code from the hosting sight.

The code you need to paste has to begin and end with: [IMG]
sparx



[exampleIMG]http://img.photobucket.com/albums/v281/sparx21/long%20term%20gun%20stuff/IMG_7922.jpg[/IMG]
Reply With Quote
  #3  
Old 03-14-2017, 08:30 AM
Steve9 Steve9 is offline
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 24
Default

Quote:
Originally Posted by sparx View Post
I post the images themselves here, have for years. You need to select the proper code from the hosting sight.

The code you need to paste has to begin and end with: [IMG]
sparx



[exampleIMG]http://img.photobucket.com/albums/v281/sparx21/long%20term%20gun%20stuff/IMG_7922.jpg[/IMG]

That doesn't show the pic in the message (here) on my machine.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-13-2017, 02:24 PM
bginner bginner is offline
 
Join Date: Nov 2009
Location: Michigan
Posts: 384
Default

[IMG_2496 - Copy.jpg](https://postimg.org/image/l47rl9wmn/)


https://postimg.org/gallery/2q1syguxc/


If you have multiple images to post ALWAYS use "gallery" ........that way there will be only one link to multiple pictures.......

Good luck!

Last edited by bginner; 03-13-2017 at 02:33 PM.
Reply With Quote
  #5  
Old 03-14-2017, 08:34 AM
sparx sparx is offline
 
Join Date: Oct 2009
Location: Tucson, Arizona
Posts: 3,900
Default

Steve,
You are not seeing a Garand stock in your (quote section) post above this post of mine?
sparx
Reply With Quote
  #6  
Old 03-14-2017, 09:04 AM
Steve9 Steve9 is offline
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 24
Default

Quote:
Originally Posted by sparx View Post
Steve,
You are not seeing a Garand stock in your (quote section) post above this post of mine?
sparx
No Sir...just a hyperlink, like it shows in my quote.
Reply With Quote
  #7  
Old 03-14-2017, 09:11 AM
sparx sparx is offline
 
Join Date: Oct 2009
Location: Tucson, Arizona
Posts: 3,900
Default

Weird
Can't say I know why, maybe your browser?
jim
Reply With Quote
  #8  
Old 03-14-2017, 09:18 AM
Steve9 Steve9 is offline
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 24
Default

Not sure...Chrome on Win7, here.

Screenshot, here (if pic shows in post, I'll laugh!)...

CMP screenshot by Steve, on Flickr
Reply With Quote
  #9  
Old 03-14-2017, 09:55 AM
sparx sparx is offline
 
Join Date: Oct 2009
Location: Tucson, Arizona
Posts: 3,900
Default

I use Win7 and Firefox, not sure what to suggest to you, sorry.
sparx
Reply With Quote
  #10  
Old 03-14-2017, 02:49 PM
boomboomboom boomboomboom is offline
 
Join Date: Feb 2017
Location: Surfside Beach,SC
Posts: 27
Default

I figured it out, there is an option is profile editor to allow pics to show.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 07:43 AM.