Go Back   CMP Forums > Welcome Center > Forum Webmaster
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-24-2009, 03:30 PM
DDRode DDRode is offline
 
Join Date: Oct 2009
Location: Benson, MN
Posts: 2,038
Default Forum Speed Slowing Dramatically...

Just wondering...has anyone else noticed the fact that this FORUM is slowing down dramatically? It feels as slow as COLD MOLASSES compared to the JACKRABBIT start that it got initially!

__________________
Dion D. Rode SFC-13F40 (RET)
USN 66-70 (VAH-123, NAVSTA KEFLAVIK, VAW-126)/USNR 72-74/USAR 83-90 (3/14FA-205TH INF BDE)/ MNARNG 90-00 (34TH "RED BULL" DIVARTY)



Last edited by DDRode; 11-24-2009 at 03:33 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-24-2009, 04:05 PM
Dstout Dstout is offline
 
Join Date: Oct 2009
Location: Jonesboro, Arkansas
Posts: 2,775
Default

I was thinking that it was just my crappy DSL connection. Glad its not just me.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-24-2009, 04:10 PM
SEANinMICH SEANinMICH is offline
 
Join Date: Oct 2009
Location: Howell Michigan
Posts: 2,887
Default

been noticing the same. too bad
Reply With Quote
  #4  
Old 11-24-2009, 04:15 PM
canes7 canes7 is offline
 
Join Date: Oct 2009
Location: Raleigh, NC
Posts: 2,385
Default

Yep. Slow as hell sometimes. At work I've got one of the best possible connections anyone could have, it's still slow.

Is the new forum just new software on the same old hardware and how is it hosted?
__________________
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dan W.
CMP GSM Master Instructor
CMP HP Master
DR#2474 (2019) 1/2 with irons, 1/2 with optics
Reply With Quote
  #5  
Old 11-25-2009, 02:40 AM
michaeltpo michaeltpo is offline
 
Join Date: Oct 2009
Location: Northern California
Posts: 393
Default I agree

Now that I'm getting use to this new forum I like it better but it is pretty slow ...today particularly. It does seem to me that there is a lot less posting (especially meaningful postings) on the forum.
I think some people are not embracing it yet. It is much better i think.
Reply With Quote
  #6  
Old 11-25-2009, 10:56 AM
Wes_VB Wes_VB is offline
 
Join Date: Oct 2009
Location: Colorado Springs
Posts: 286
Default

It has gone completely Tango Uniform about a half dozen times over the last two days.
Won't load at all. Hosting server issues I would imagine.
Reply With Quote
  #7  
Old 11-25-2009, 11:51 AM
Greg212 Greg212 is offline
 
Join Date: Nov 2009
Location: CT
Posts: 294
Default

I noticed it has been slow over the last few days. I kept thinking it was my connection but I suppose not, however it seems to be better today.
Reply With Quote
  #8  
Old 12-01-2009, 05:18 PM
GhostInTheMachine GhostInTheMachine is offline
Forum Webmaster
 
Join Date: Jul 2009
Location: thecmp.org
Posts: 1,012
Default

I did notice it slow down over Thanksgiving holiday week. I checked logs and we had 200+ folks logged in at once, plus another 350+ guests.

Its been fast for me this week.
Anybody else still having this problem?
-GitM
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 06:53 PM.