Go Back   CMP Forums > CMP General > Ask Each Other
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-25-2019, 03:15 AM
Big_Red Big_Red is offline
Super Moderator
 
Join Date: Feb 2013
Location: TX
Posts: 2,002
Exclamation * PSA * -- Displaying and viewing pics...PLEASE READ!

All,
Seeing many posts that members cannot see posted pics in a thread. A cursory check reveals almost every person who posts this does not have their profile set to view images.
Some members previously had this enabled, and now it's not...most likely some of the latest updates to the site reset them.

Here's how you fix that:

1. Click on User CP (far left in blue header bar at top of page)
2. On the left side, scroll down to Settings and Options category, and click on Edit Options
3. Scroll down to Thread Display Options
4. Make sure Show Images is checked (see attached pic below)
5. Ensure you click "Save Changes" at the bottom of the page before exiting.


Beyond that, there are some members who are still reporting they can't see posted images.
This has more to do with your OS and/or the type of browser you are using.
Firefox seems to be more problematic than Edge, Explorer, Chrome and Safari (Apple users).
If you have your profile set to display images as per the instructions above, then possibly try a different device and/or browser.

Regards,
Rob


__________________
Proud son of a Vietnam Veteran (1969, 1970) - In memoriam
OEF - '02, '08 / OIF - '03, '10 / OND - '11 / OIR/OEF - '15

CMP Customer / GCA Member / VFW & NRA Life Member


Feedback Thread: http://forums.thecmp.org/showthread.php?t=137544
Reply With Quote
  #2  
Old 03-25-2019, 05:20 PM
Chris_B Chris_B is offline
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 406
Default

With every intention of not offending anyone, respectfully I have a browser and OS report:

Latest Firefox here, on a budget WIN10 64 Home machine (desktop PC). I realize that OS was not mentioned but it is a necessary variable.

Never any problems seeing pics on any forum.

Hope this helps.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-25-2019, 05:22 PM
Fogtripper Fogtripper is offline
 
Join Date: Oct 2009
Location: UT
Posts: 3,032
Default

When I rarely have issues seeing posted pics, it is almost always due to the poster not having resized them to fit in a browser.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-25-2019, 05:45 PM
ZvenoMan ZvenoMan is offline
 
Join Date: May 2011
Location: AL
Posts: 3,719
Default

Quote:
Originally Posted by Fogtripper View Post
When I rarely have issues seeing posted pics, it is almost always due to the poster not having resized them to fit in a browser.
Especially when they could have cropped them and kept the part you need to see the same size

JH
__________________
Zvenoman

Zvenoman's Feedback Thread
Reply With Quote
  #5  
Old 03-27-2019, 06:35 AM
Tom in N.J. Tom in N.J. is offline
 
Join Date: Oct 2009
Location: Northeast NJ, west of the Gorilla building.
Posts: 537
Default

Well, that explains why I see the last posting first, and have to go to the last page to see the original posting... Thanks to Big Red it has now been corrected! "Thread Display Mode"
Reply With Quote
  #6  
Old 03-27-2019, 07:16 AM
MTC29 MTC29 is offline
 
Join Date: Oct 2009
Location: Orlando, Florida
Posts: 5,844
Default

Quote:
Originally Posted by Tom in N.J. View Post
Well, that explains why I see the last posting first, and have to go to the last page to see the original posting... Thanks to Big Red it has now been corrected! "Thread Display Mode"
+1
Didn't solve my X-in a box photo issue (I had the correct setting), but it did solve the last posting first problem.
Reply With Quote
  #7  
Old 04-11-2019, 12:14 PM
Kansas Poster Kansas Poster is offline
 
Join Date: Jul 2010
Location: Kansas
Posts: 5,076
Default

This PSA should be a sticky.

Still see almost every day someone not seeing pictures. Could help, only if they read.
__________________
Operation Positive Attitude.

Had 136 Pos feedbacks on the old system, in over two hundred transactions. They went poof. Please post your feedback here: http://forums.thecmp.org/showthread.php?t=200241
Reply With Quote
  #8  
Old 04-11-2019, 02:06 PM
Ronwall Ronwall is online now
 
Join Date: Feb 2017
Location: Ky
Posts: 1,129
Talking

Quote:
Originally Posted by MTC29 View Post
+1
Didn't solve my X-in a box photo issue (I had the correct setting), but it did solve the last posting first problem.
Exact same thing here. I can right click the x in box then copy/paste the pic's url in my browser and open it but who wants to do all that. It happens on my PC using IE 11 and Firefox but not using Chrome on my Android phone.
Reply With Quote
Reply

Tags
photos, pictures, view

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -5. The time now is 08:15 PM.