Go Back   CMP Forums > CMP Sales > Ammunition
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 04-26-2017, 06:58 PM
docvinyl33 docvinyl33 is offline
 
Join Date: Apr 2013
Location: Pennsylvania
Posts: 72
Default PPU cycling probLEM

Some of my AEC 3 clips loaded with extra effort and seated properly though they were extremely tight. When firing, half worked and half wouldn't cycle. Had to remove the uncycled round by hand. The new AEC 3 clips I have will not load with PPU.
Reply With Quote
  #22  
Old 05-21-2017, 10:11 PM
CadillacMike CadillacMike is offline
 
Join Date: Oct 2009
Location: Tampa Bay FL
Posts: 3,448
Default

AEC must have changed the ridge in their clips over time. I think I have a few of those, but I haven't loaded them. The CMP used to sell used clips, but I guess they ran out (like everything else).

As noted folks here will sell you the old WW2 and / Korea era USGI clips for reasonable prices. Or you can find them at some gun stores.

There is a link with all the markings, but you can't go wrong with any IS or BRW, or of course SA marked clips.
__________________
- Registered CMP customer since 2004
- iTrader 50+ positive feedbacks at 100% before its curtailment
- Post your new or old buyer / seller comments here:
http://forums.thecmp.org/showthread.php?t=134567
Reply With Quote
  #23  
Old 05-22-2017, 08:15 PM
docvinyl33 docvinyl33 is offline
 
Join Date: Apr 2013
Location: Pennsylvania
Posts: 72
Default

Thanks, a member did sell me some USGI clips and there were no problems.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 09:29 PM.