CMP Forums

CMP Forums (http://forums.thecmp.org/index.php)
-   Mann Accuracy Device (http://forums.thecmp.org/forumdisplay.php?f=102)
-   -   Mann Accuracy Device (http://forums.thecmp.org/showthread.php?t=24924)

Huntsman 09-08-2010 12:37 PM

Mann Accuracy Device
 
Sir,
Am I correct to assume that the Mann Accuracy Device comes with a bolt? Or is it just the barrel and reciever?

Thank you in advance for your reply.

Orest 09-09-2010 05:42 AM

it has a bolt

RAAU 09-09-2010 09:06 AM

An 03-A3 bolt. If you plan to put a scope on it, you will need to modify the bolt or get an 03-A4 bolt . Prepare to finish ream the chamber to get the correct headspace.
Bob


All times are GMT -5. The time now is 11:28 AM.